Lægevejen

Der er mulighed for elektronisk kontakt med klinikken gennem lægevejen.dk. Dette gælder kun til receptfornyelse eller bestilling af rutinetider.
Vær opmærksom på, at der ikke tilbydes e-konsultationer via lægevejen.

Det er ikke muligt at bestille tid direkte på siden. Hvis der er tale om bestilling af rutinetid, kan du skrive en besked, og vi giver dig herefter en tid. Det er ikke muligt selv at bestemme en specifik tid. Ved alt andet end rutinetider, skal vi kontaktes telefonisk.

Nye patienter bedes altid kontakte klinikken telefonisk

Er der tale om en akut øjentilstand skal klinikken kontaktes på telefon. Opstår tilstanden udenfor vores åbningstid, kontakt da 1813.

Guide til lægevejen.dk

Du kan logge på lægevejen.dk med nem-ID. Klik her for at komme til lægevejen

Du er som udgangspunkt ikke tilknyttet klinikken på lægevejen.dk, selvom du er patient her. Du kan selv tilknytte dig klinikken på lægevejen.dk gennem følgende trin. Dette skal kun gøres første gang

  1. Log på lægevejen.dk med dit nem-ID
  2. Øverst til højre, når du er logget ind, vælges “Klinikvalg”, tryk på “Tilmeld klinik”
  3. Herefter udfyldes følgende:
  • Type læge: Øjenlæge
  • Region: Hovedstaden
  • Klinik: Øjenlæge Lotte Falck
Tilmeld klinik på lægevejen.dk

Hvis du aldrig har været oprettet på lægevejen.dk før, kan du få udleveret et brugernavn og kode, når du er i klinikken. Denne printes til dig og du vil på denne måde automatisk være tilknyttet klinikken. De ovenstående trin er derfor ikke nødvendig i dette tilfælde.

Skriv til os på lægevejen

Når du er logget ind på lægevejen.dk og tilmeldt klinikken, er det muligt at skrive en besked til os. Det er ikke muligt at bestille tider direkte på lægevejen. Hvis du ønsker at bestille tid til rutinetjek, kan du skrive en besked, ellers skal vi altid kontaktes telefonisk.
Skriv til os ved at klikke på konvolutten øverst til højre, vælg klinikken og skriv din besked. Vi modtager den og svarer tilbage på lægevejen.dk.
Du vil modtage en mail, når der er svar til dig fra klinikken.

Skriv besked, når du er logget ind på lægevejen.dk.